Toimistotilat

Kumppanuustalo Artteli tarjoaa yhdistyksille toimisto- ja kokoustiloja, yhteisöllisiä tukipalveluita ja toimii matalan kynnyksen kohtaamis- ja tapaamispaikkana. Arttelissa voit toimia yhteistyössä muiden järjestöjen ja yhteisöjen kanssa.

Pääset halutessasi mukaan kehittämään talon toimintaa ja tuottamaan hyvinvointia esimerkiksi erilaisten ennakkoluulottomien ja avointen tapahtumien ja monipuolisen toiminnan kautta. Yhteisen kehittämisen ja tapahtumien kautta myös oman järjestösi näkyvyys paranee.

Kumppanuustaloon haetaan nyt vuokralaisiksi ihmisen hyvinvointia tukevia yleishyödyllisiä yhdistyksiä, järjestöjä tai säätiöitä.

Tällä hetkellä vapaana olevat tilat:

• 4. kerroksen toimistotila 14m2, 250e 1.12. alkaen

Vuokrahintaan sisältyy:

• Talon infopalvelut
  • Langaton ja langallinen verkkoyhteys
  • Yhteiset, kerroskohtaiset keittiö-, wc- sekä käytävätilat
  • Yhteisten tilojen siivous

Kumppanuustalon toimistotilat ovat muunneltavia ja neliöhinta on 17 €. Kuukausivuokran lisäksi tulee sähkömaksu, joka jaetaan toimijoiden kesken vuokratun tilan neliömäärään suhteutettuna ja kerroskohtaisen kulutusmittauksen perusteella.

Kumppanuustalosta löydät lisäksi mm. seuraavaa:

• Kahvila ja kokoustarjoilupalvelut
  • Kuntosali
  • Takkahuone- ja saunatilat
  • Tanssisali
  • Teatteritilat
  • Kokoustilat jokaisessa kerroksessa
  • Yhteiset kerroskeittiöt joka kerroksessa
  • Vuokrattava suurempi keittiötila
  • Yhteinen sisäpiha tapahtumille
  • Yhteisöllistä toimintaa sekä kävijöiden että työntekijöiden kesken
  • Keskeinen sijainti Tampereen Tammelassa, aivan Itsenäisyydenkadun tuntumassa

Kiinnostuitko? Täytä lomake täällä ja kerro minkälainen tilantarve järjestölläsi on (lomakkeen täyttäminen ei velvoita mihinkään).

Arttelin hallitus päättää taloon tulevista vuokralaisista.

Tervetuloa työskentelemään mukavaan työyhteisöön!

Lisätietoja tiloista ja esittelyt:

Yhteisökoordinaattori
Nina Lindberg