Tietoa meistä

Kumppanuustalo Artteli 1930-luvulla Solena kenkätehtaana

Artteli-kumppanuusyhdistys (ent. Kumppanuustalo Artteli ry) perustettiin 17. toukokuuta 2013 hyvinvointialan järjestöjen kumppanuusjärjestöksi Tampereen seudulle. Tilat toiminnalle löytyivät puolitoista vuotta myöhemmin Tampereen Tammelasta, vanhasta Solena-kenkätehtaasta.

Tällä hetkellä Arttelilla on yhteensä 39 jäsenyhteisöä ja jäsenmäärämme on kasvussa. Arttelin jäsenjärjestöt edustavat laajasti hyvinvointialan kenttää - mukana on niin päihde- ja mielenterveysjärjestöjä kuin kulttuurialan järjestöjäkin.

Arttelin tarkoituksena on edistää kansalaisten osallisuutta, turvallisuutta ja työllistymistä. Yhdistys pyrkii ehkäisemään syrjäytymistä sekä parantamaan heikommassa sosiaalisessa asemassa olevien kansalaisten olosuhteita ja oman elämän hallintaa. Tehtävänämme on myös edistää ja tukea jäsentemme välistä yhteistyötä ja toimintaa. Toimimme voittoa tavoittelematta, yleishyödyllisin periaattein.

Päätavoitteemme ovat:

• edistää kansalaisten osallisuutta, turvallisuutta ja työllistymistä
  • ehkäistä syrjäytymistä
  • parantaa heikommassa sosiaalisessa asemassa olevien kansalaisten elinolosuhteita ja oman elämän hallintaa
  • edistää ja tukea jäsentemme välistä yhteistyötä ja -toimintaa

Liity jäseneksi:

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan piirissä toimiva ihmisten hyvinvointia tukeva rekisteröity yhdistys sekä oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Varsinaiset jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Jäsenhakemukset osoitetaan hallituksen puheenjohtaja Johanna Heinelle osoitteella johanna.heine @ valo-valmennus.fi.