Kokoustilat

Artteli vuokraa kokoustiloja yhdistyksille ja yhteistyötahoille. Kokoustiloihin on saatavilla videotykki, tietokone (päivävuokra) sekä äänentoisto. Hintatiedot löytyvät Tilavaraukset ja hinnasto -välilehdeltä. Tilat varataan varausjärjestelmän kautta, jonne rekisteröidytään ensimmäisellä käyttökerralla. Tämän jälkeen järjestelmä lähettää vahvistuksen sähköpostiin. Kokoustarjottavat voi tilata Arttelin ensimmäisen kerroksen kahvilasta.

Lisätietoja ja apua saat asiakaspalvelustamme: p. 050 452 1169 tai info@artteli-ry.fi

Monitoimitila POHJA, kellarikerroksessa soveltuu suuremmille kokouksille tai tapahtumille. Tilassa on myös teatterilava- ja valot sekä piano. Tarkoitettu enintään 60 hengelle.
Keittiötila LÄPPÄ, kellarikerroksessa. Kokkikerhot, kahvilatoiminta. Tarkoitettu enintään 32 hengelle.
Kokoustila AVOKAS, 2. kerroksessa tarjoaa kokoustilat 10 hengelle.
Kokoustila PISTOKAS, 2. kerroksessa. Monitoimitila, jossa pöytien järjestys muokattavissa. Soveltuu erityisen hyvin taide- ja askarteluryhmille. 25 hengen tila.
Kokoustila TOHVELI, 2. kerroksessa. Kokoustilaa 20 hengelle viihtyisän sohvaryhmän kera.
Tanssisali KORKO, 4. kerroksessa sopii sekä kokous- että liikuntatilaksi 40 hengelle. Tilassa stereot kaiuttimineen ja tekniikka kokouksia varten.
Takkatila SAAPAS, 5. kerroksessa soveltuu pienimuotoisille kokouksille sekä tapahtumille. Tilassa on viihtyisä ja mukava istuinryhmä, sekä muokattavia pöytäryhmiä. Tilasta löytyy kokoustekniikan lisäksi pieni keittiö, takka ja sauna.
Takkatila SAAPAS