Kumppanuusfoorumi 2018

31.10.2018

Järjestöt muutoksentekijöinä
Tampereen kumppanuusfoorumi 2018

Vuosittainen järjestöjen ja Tampereen kaupungin yhteinen kumppanuusfoorumi järjestetään 11.12.2018 Valtuustosalissa Tampereen virastotalolla klo 16-18:15.

Kumppanuusfoorumissa käydään Tampereen Järjestöedustamon vaalit sekä nostetaan esille ajankohtaisia teemoja. Tänä vuonna kumppanuusfoorumin teemana on järjestöjen muutoksentekijän rooli. Järjestöt muuttavat sekä maailmaa että yksittäisten ihmisten arkea. Tämä rooli on kuitenkin hankala täyttää, mikäli järjestöjen toimintaedellytykset muuttuvat radikaalisti yhteiskunnallisten uudistusten myötä. Tästä näkökulmasta tilaisuudessa puhuvat SPR:n pääsihteeri Kristiina Kumpula sekä Tampereen kaupungin hyvinvointipalvelujen johtaja Taru Kuosmanen.

Tilaisuus on kaikille avoin, mutta äänioikeutta voivat käyttää vain henkilöt, joilla on mukanaan edustamansa yhdistyksen valtakirja ja oma henkilöllisyystodistus.

Järjestöedustamon vaaleissa äänioikeus on rekisteröidyllä yhdistyksellä, jolla on toimintaa Tampereella. Kyseiset järjestöt voivat lisäksi asettaa ehdokkaita järjestöedustamon vaaleihin. Ehdokasasettelu päättyy 12.11. Lisätietoa: https://www.tampere.fi/jarjestoedustamo

Kumppanuusfoorumin aikataulu:
klo 16-16:30 Kahvit ja valtakirjojen tarkistus