Jäsenkoulutus: kuvankäsittelyohjelma Canvan perusteet

31.10.2018

Eikö viestisi saa tarpeeksi näkyvyyttä? Tuntuuko sinusta, että yhdistyksesi mainokset hukkuvat tehottomina monien muiden viestien viidakkoon?

Graafinen suunnittelu on tänä päivänä olennainen osa sisällöntuotantoa, mutta kaikilla ei ole resursseja hankkia maksullisia kuvankäsittelyohjelmia tai aikaa opetella niiden käyttöä. Onneksi on olemassa ilmainen, selainpohjainen ja helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma: Canva.

Artteli-kumppanuusyhdistys järjestää halukkaille järjestötoimijoille ilmaisen alkeiskurssin Canva –ohjelman käyttöön. Koulutuksessa käydään läpi Canvan peruskäyttöä käytännönläheisesti. Pääset heti konkreettisesti opettelemaan kuvankäsittelyn saloja esimerkkitehtävien avulla. Kouluttajana toimii Arttelin markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Jonna Niemi.

Koulutuksen sisältö:

• Millainen mainos herättää huomion
  • Oikeanlainen mainos oikeaan käyttötarkoitukseen
  • Canvan käytön perusteet, kuvakoot, valmiiden mallipohjien käyttö, kuvien lataus, tallentaminen, jakaminen

CANVA-KOULUTUS 1
AIKA:
ti 27.11. klo 14-16
PAIKKA: Kokoustila Tohveli, Kumppanuustalo Artteli, 2. krs
KOULUTTAJA: Jonna Niemi
KENELLE?: Koulutus on suunnattu järjestötoimijoille, jotka tarvitsevat apua tiedottamiseen
HINTA: maksuton Arttelin jäsenyhdistysten työntekijöille
ILMOITTAUTUMINEN: viimeistään 20.11.

CANVA-KOULUTUS 2
AIKA:
ma 3.12. klo 17-19
PAIKKA: Kokoustila Tohveli, Kumppanuustalo Artteli, 2. krs
KOULUTTAJA: Jonna Niemi
HINTA: maksuton Arttelin jäsenyhdistysten työntekijöille
ILMOITTAUTUMINEN: viimeistään 20.11. Huomioithan, että koulutukseen mahtuu mukaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten ole nopea!

Ilmoittaudu koulutuksiin tästä