Järjestöedustamo etsii uusia jäseniä

19.10.2018

Tampereen Järjestöedustamo perustettiin 14.12.2016 edistämään kaupunkilaisten hyvinvointia ja lisäämään vuoropuhelua järjestöjen ja kaupungin välille. Tänä vuonna Järjestöedustamoon haetaan yhdeksää edustajaa sekä heidän henkilökohtaisia varajäseniään. Järjestöedustajia haetaan ehdolle seuraaviin järjestökategorioihin:

Ihmisoikeusjärjestöt ­
Kaupunginosajärjestöt
Yleisjärjestöt
Omaisjärjestöt
Työllisyyden edistämisen ja työttömien järjestöt
Kulttuurialan järjestöt
Ikääntyneiden järjestöt
Lapsi- ja perhetyön järjestöt
Muut järjestöt

Järjestöedustamon vaalit järjestetään Kumppanuusfoorumin yhteydessä tiistaina 11.12.2018 klo 16:00 Virastotalon Valtuustosalissa (Aleksis Kiven katu 14 - 16 C, 5. krs).

Erityistä huomiota pyydämme kiinnittämään vaalikelpoisuuteen; jokaisen ehdokkaita asettavan tai äänioikeuttaan käyttävän tahon tulee olla:

Rekisteröity yhdistys, järjestö tai säätiö, jonka toiminta sijoittuu Tampereelle ja jonka toimintakenttä on hyvinvointialalla (sosiaali, terveys, kulttuuri, liikunta).

Ehdokkaita voivat nimittää yksittäinen yhdistys tai yhdistysjoukko. Ehdokasasettelu alkaa 12.10. ja päättyy 12.11. Ehdokkaat ilmoitetaan sähköisellä lomakkeella 12.11. mennessä.

Lisätietoja saat kaupungin verkkosivuilla sekä edustamon koordinaattoreilta Nina Lindbergiltä ja Susanna Lundströmiltä.