Kumppanien kuulumiset

20.2.2019

Tampereen sydänyhdistyksen ”Elävä kirjasto” – Lainaa elävä kirja

Tarjolla elämänmakuisia ja kokemuksellisia sydänsairastuneiden tarinoita Sampolassa 20.2. klo 16-17:45. Tervetuloa mukaan!

 

Hiihtolomaviikko Hiedanrannassa

Sopimusvuori ry:n järjestämässä viikon mittaisessa tempauksessa pääset valokuvasuunnistamaan koko viikon! Toimintaohjeet ja palkinnot Kartanokahvila Mielihyvin kassalta. Hiihtolomaviikon arkipäivinä ma-pe mahdollisuus makkaran grillaukseen pihassa. Makkara 1€/ kpl, vaahtokarkit 1€/ 5 kpl.

 

Elokolon aamukävelyt

 

 

 

 

Arttelin aulasta lähdetään kevyelle aamukävelylle joka arkipäivä kello 10.20.

Toimintaan ei tarvitse sitoutua ja halutessaan voi käydä kävelyllä vain kerran. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Kävelyreitit valitsemme yhdessä. Ulkoilemme puolisen tuntia tai kävelijöiden innostuksen mukaan. Kumppanuustalo Arttelista voi halutessaan lainata kävelysauvoja. Kävelyn jälkeen juomme Elokolossa yhdessä kahvit.
Toiminta on kaikille avointa ja maksutonta. 

 

Meidän olkkari Arttelissa

Meidän olkkari on avointa toimintaa kaikille Arttelin kävijöille sekä niille, jotka eivät Arttelissa vielä käy - eli kaikille! Meidän olkkari on meidän kaikkien yhteinen olohuone, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on. 

Olohuoneessa voi hengailla ja viettää aikaa. Jos tarvitset apua lomakkeiden ja hakemusten täytössä tai vaikka kuuntelevaa korvaa, sosionomiopiskelijat ovat apunasi ja juttelukaverinasi. Meidän olkkarissa päästään pureutumaan myös niin ajankohtaisiin kuin ajasta riippumattomiinkin aiheisiin erilaisissa teemahetkissä. Paikalle tulee myös kokemusasiantuntijoita puhumaan kiinnostavista aiheista.

Seuraavan kerran Meidän olkkarissa nähdään 5.3.!

 

 

 

 

Mielen Avoimen opiston kevään 2019 ohjelma 

Mielen Avoimen opiston uusin kausiesite on nyt julkaistu. Tarjonnasta voi valita omaan elämäntilanteeseen tai toiveisiin liittyvistä teemoista: esimerkiksi mielen ja kehon hyvinvointi, ihmissuhteet ja vuorovaikutus, taide ja kulttuuri. Lisätietoa ja esite löytyvät täältä.

 

Sosiaalityöntekijä tavattavissa

Aikuissosiaalityöntekijän ja kokemusasiantuntijan vastaanotot jatkuvat Arttelissa helmikuussa. Sosiaalityöntekijä ja kokemusasiantuntija auttavat matalalla kynnyksellä erilaisissa arkielämän hankalissa tilanteissa. He ovat tavattavissa Arttelissa kokoustila Avokkaassa keskiviikkona 13.2. ja 27.2. klo 14-15.30. 

 

ETNA-työ järjestää naisten aamukahvit 

Naisten aamukahvit jatkuvat lauantaisin Arttelissa. Vuoden lopulla aloitettu kokeilu on osoittautunut onnistuneeksi ja toimintaa jatketaan vuoden alusta. Vuoden ensimmäiset naisten aamukahvit järjestettiin 26.1. klo 9.30. Tästä eteenpäin ne järjestetään joka toinen lauantai. Paikkana toimii Tampereen A-killan ETNA-työn toimisto Arttelin porttikongissa (Tammelankatu 21). Lisätietoa Facebookista.

 

Tampereen kaupungin joukkorahoituskokeilu 

Tampereen kaupunki on käynnistänyt joukkorahoituskokeilun, jonka tarkoituksena on tukea asukas- ja yhteisölähtöisten kaupungin viihtyisyyttä lisäävien hankkeiden toteutumista. Lue lisää täältä ja ideoi!

 

Kesäyliopiston koulutus: Viestintä ja vaikuttaminen järjestötyössä

Tampereen kesäyliopisto järjestää koulutuksen viestintä- ja vaikuttamistyöstä järjestötoimijoille. Koulutus perehdyttää osallistujat viestinnän eri osa-alueisiin erityisesti järjestösektorilla. Koulutus toteutetaan monimuotoisesti lähiopetuksena sekä ohjattuina verkko- ja etäopintoina. Koulutus on tarkoitettu järjestösektorilla toimiville henkilöille, jotka haluavat kehittää viestintäosaamistaan. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä!