Jäsenistön kuulumiset

3.12.2018

Kesäyliopiston koulutus keväällä: Viestintä ja vaikuttaminen järjestötyössä

Tampereen kesäyliopisto järjestää koulutuksen viestintä- ja vaikuttamistyöstä järjestötoimijoille. Koulutus perehdyttää osallistujat viestinnän eri osa-alueisiin erityisesti järjestösektorilla. Koulutus toteutetaan monimuotoisesti lähiopetuksena sekä ohjattuina verkko- ja etäopintoina. Koulutus on tarkoitettu järjestösektorilla toimiville henkilöille, jotka haluavat kehittää viestintäosaamistaan. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä!

 

Tampereen kaupungin joukkorahoituskokeilu alkanut

Olemme käynnistäneet Tampereen kaupungilla joukkorahoituskokeilun, jonka tarkoituksena on tukea asukas- ja yhteisölähtöisten kaupungin viihtyisyyttä lisäävien hankkeiden toteutumista. Lue lisää täältä ja ideoi!

 

Sopimusvuoren kuulumiset

Sopimusvuori ry tuottaa Tampereella sosiaalisen kuntoutuksen ja kuntouttavan työtoiminnan palveluja viidessä yksikössä. Lisäksi Sopimusvuoren toimintaan kuuluvat klubitalot, jotka ovat matalan kynnyksen jäsenyhteisöjä Tampereella ja Hämeenlinnassa. Vuonna 2008 perustettu Sopimusvuori Oy on muuttanut nimensä Treili Oy:ksi. Tämä muutos ei vaikuta Sopimusvuori ry:n toimintaan. Lisätietoa löydät täältä.

Sopimusvuori etsii vapaaehtoisia edistämään ja kehittämään kartanokahvilan ilmettä ja Lielahden kartanon tapahtumarikkautta. Kartanossa järjestetään jouluaiheista tapahtumaa 23.12. saakka. Luvassa myyjäisiä ja erilaisia tapahtumia.

 

Tampereen A-killan perinteinen puurojuhla ja myyjäiset 18.12.

Tampereen A-Kilta järjestää perinteisen puurojuhlan ja joulumyyjäiset Kartanolla tiistaina 18.12. klo 12. Lue lisää täällä. Tapahtumassa on luvassa herkullista puuroa, joulumyyjäiset ja jännittävää yllätysohjelmaa!

 

ETNA-työ järjestää naisten aamukahvit 

Naisten aamukahvit jatkuvat lauantaisin Arttelissa. Vuoden lopulla aloitettu kokeilu on osoittautunut onnistuneeksi ja toimintaa jatketaan vuoden alusta. Vuoden ensimmäiset naisten aamukahvit järjestetään 12.1. klo 9.30. Paikkana toimii Tampereen A-killan ETNA-työn toimisto Arttelin porttikongissa (Tammelankatu 21). Lisätietoa Facebookista.


Kohtaamispaikka Mukanan joulukuu

Kohtaamispaikka Mukanan joulujuhla järjestetään keskiviikkona 19.12. klo 14-17. Tiedossa lämmintä tunnelmaa ja jouluisia tuoksuja! Joulukuussa Mukana järjestää  myös joulukoristetyöpajoja: 5.12. juhlitaan Suomen itsenäisyyttä sekä tehdään joulukortteja ja joulukoristeita klo 13-16.30. Toinen joulukortti ja -koristetyöpaja on pe 14.12. klo 12-15.00. Lue lisää Mukanan esitteestä.