Jäsenistön kuulumiset

31.10.2018

Tarpeenmukainen hoito ry: Avoimen dialogin hoitomalli

ornion seudulla kehitetty avoin dialogi on tuottanut psykoosihoidossa länsimaiden parhaita hoitotuloksia. Avoimen dialogin hoitomalli on  kuitenkin Suomessa heikosti tunnettu ja siksi haluamme lisätä keskustelua siitä. Miksi avoin dialogi ei ole yleistynyt?

Tarpeenmukainen hoito ry järjestää Tampereella kaikille avoimen ja maksuttoman yleisötilaisuuden 17.11. klo 12-15 Tampereen yliopiston kirjastossa. Lisätietoa löydät täältä.

Tampereen sydänyhdistyksen rytmiryhmä 27.11.

Tiistaina 27.11. klo 11-13 SYDÄNSAIRAALA JA SYDÄNPIIRIN YHTEISTYÖ UUDESSA YMPÄRISTÖSSÄ

Vierailijana toiminnanjohtaja Ulla Harala, Hämeenmaan Sydänpiiri

Rytmiryhmän keskeinen idea on kokoontua sydänterveyttä edistävissä merkeissä. Hyvässä sydämen rytmissä! Kokoontumiset ovat avoimia tilaisuuksia kaikille sydänsairauteen sairastuneille, läheisille tai muuten asiasta kiinnostuneille. Ryhmä kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 11.00 – 13.00, poikkeuksena tiistai 27.11.2018. Ryhmä kokoontuu Tammelakeskuksen Lähitorilla, Itsenäisyydenkatu 21 B, Tampere.

Avoimet ovet A-killan asumispalveluissa 28.11. klo 13-16

Tutustu Tampereen A-kilta ry:n asumispalveluihin! A-killan kaikissa kolmessa asumisyksiköissä pidetään avoimia ovia samanaikaisesti: Perkiönkatu 63 sekä Tuomaankatu 9-11 ovat Härmälän kaupunginosassa. Os. Terhokuja 5, löytyy Peltolammilta (ent. Naisten suojakoti) jossa päihteistä eroon tahtoville asiakkaille 17 paikkaa.

Lisätietoja: Marika Liehu, p. 040 669 1800

Pirkanmaan omaishoitajat PIONI ry:n OPASTE-hankkeen seminaari 29.11. klo 12-16

Miten onnistuu omaishoidon ja ansiotyön yhdistäminen?

Aika: Torstaina 29.11. klo 12:00 – 16:00
Paikka: Fazer auditorio, Hatanpään valtatie 30, Tampere,
Puhujat: Laura Kalliomaa-Puha, oikeustieteen tohtori, apulaisprofessori; Eija Ahava, palveluesimies, Pirkanmaan TE-toimisto; Riitta Kuismanen, OPASTE-hanke; Essi Vallbacka ja Emilia Lehto, gradututkijat

Lisätietoja löydät täältä.

Yhdessä selviytymisen tuki YSTI ry etsii vapaaehtoisia

Ysti ry:n Verkko toimii Hervannan alueella ja auttaa alueen vanhuksia ja vammaisia. Nyt on tarvetta uusille vapaaehtoisille, sillä apua tarvitsevien määrä kasvaa jatkuvasti.

Haluaisitko sinä lähteä kaveriksi kauppaan, saattajaksi lääkäriin, tueksi ulkoilulenkille tai kuulijaksi ja juttelijaksi vanhuksen kotiin?

Lue lisää ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi!